четвртак, 03. фебруар 2011.

KONKURS "ANDRA GAVRILOVIĆ" za 2010.g.
Dragi prijatelji, želim sa vama da podelim malu radost :)

Na postavljenom linku je saopštenje žirija konkursa koji je raspisala Resavska biblioteka iz Svilajnca za nagradu ANDRA GAVRILOVIĆ za 2010.g. Poslala sam tri priče, neka od njih je pohvaljena i ušla je u najuži izbor.

http://konkursiregiona.net/?p=5370

Na konkurs sam poslala ove priče:
1. Mačka
2. Zimski dnevnik
3. Zvati se Ernesto

10 коментара:

 1. Pročitala sam čim je Peđa objavio, a sad imam prilike i tebi lično da čestitam. Bravo Jagoda! Realno je da je tvoja priča Zvati se Ernesto priča koja zavređuje nagradu. U svakom slučaju, najmanje jedna od tvojih priča (ili možda sve tri?) će se naći u Zborniku i to je sjajno. :)

  ОдговориИзбриши
 2. Hvala, draga Zverčice :) Ti si moj veran čitalac i mogu reći da sam se, svaki put kada objavim priču, potajno nadala tvom komentaru - značio mi je.
  Da ne objašnjavam, razumećeš!
  Još ne znam o kojoj je priči reč, ali i nije bitno!

  ОдговориИзбриши
 3. Hvala, draga Nadice na divnim rečima! Uvek ste bili uz mene, od samog početka i drago mi je što sa Vama mogu da podelim radost ovog mog skromnog uspeha :)

  ОдговориИзбриши
 4. Draga moja, najsrdačnije čestitam! Mi koji te ovde pratimo znamo koliko si dobra, ali ova nagrada ( i mnoge druge koje ti želim) neka bude ono što i treba da bude: putokaz hiljadama drugih čitalaca da ne lutaju nego da obrate pažnju na pravog pisca!

  ОдговориИзбриши
 5. Hvala, draga Todora na divnim rečima podrške i čestitkama. Raduje me što imam takve iskrene prijatelje sa bloga, da podelimo ovu informaciju i radost uspeha :)

  ОдговориИзбриши
 6. Све честитке, заслужили сте! :)

  ОдговориИзбриши
 7. Zahvaljujem se, dragi ToMCaa na čestitkama i lepim rečima :)

  ОдговориИзбриши